Website

Additional information
70203435
info@solitwork.com

Solitwork A/S

Til fremtidens konsulenthuse sættes der krav til forståelsen af, hvordan en virksomheds value drivers i dag bliver påvirket fra flere kanter, heriblandt den fremadstormende teknologi, de dygtige kompetente medarbejdere og virksomhedens utallige og foranderlige forretningsmodeller.

Solitwork agerer som et bindeled og en aktiv sparringspartner, der optimerer og automatiserer de processer, som sikrer en struktur, der gør at komplekse datadrevede beslutninger finder en perfekt harmoni med virksomhedens overordnede strategi. 

Med 17 år i branchen har Solitwork placeret sig som en af markedets førende Business Intelligence virksomheder, der servicerer både store og mellemstore virksomheder over hele landet. Vores konsulentarbejde bygger på forståelsen af agile projektforløb, hvor tre faktorer er helt essentielle:

  • Teknologi
  • Forretningsmodeller
  • Mennesker

Med fokus på én velkendt back-end teknologi, der er bygget op omkring Microsoft, agile forretningsmodeller og intern kompetenceudvikling både under og efter implementeringen af en BI-løsning, vil vi gerne være din samarbejdspartner både nu og i fremtiden.  

Let’s talk data

På vores kontorer i Aarhus og København taler vi alle det samme sprog – nemlig data.
Data er dét fællessprog, som samler os og skaber en fælles forståelse for vores kunders forretning.

I Solitwork er vores specialister højtuddannede med en dyb teknisk samt forretningsforståelse, og fungerer som sparringspartnere til nogle af landets største virksomheder. Dette tætte samarbejde mellem vores Developers og Business Analysts sikrer en kort time-to-market, hvilket giver et helt specielt og unikt samarbejde i projektforløbet med vores kunder.

 

Closer to your business

Vores løsninger understøtter en lang række muligheder for at automatisere dataflowet i jeres virksomhed både financial og non-financial såsom salg, produktion, marketing, logistik m.m. Vi bringer vores kunder tættere på deres forretning ved at forbedre grundlaget for deres beslutninger med løsninger, som er tilpasset vores kunders forretning - uanset om målet er

  • Øget performance
  • Reduktion af omkostninger eller
  • Understøttelse af vækst

See more world-class solutions, customised for your business

Want to become a Power BI Partner?

Certified partners are an important part of the team! Find new business opportunities, make connections, and share your company’s talents and experience with Power BI users around the world.

Learn more