Witryna internetowa

Informacje dodatkowe
+ 45 70 26 36 70
dkinfo@innofactor.com

Innofactor A/S

Ledende nordisk leverandør af digitalisering og cloudtjenester

Innofactor er en førende leverandør af digitale løsninger i Norden. Vores mission er at hjælpe vores kunder med at digitalisere deres forretning, fremme en samarbejdsform og udvikle forretningsprocesser ved hjælp af datastyrede beslutninger og sikre cloud services. Sammen med vores kunder, partnere, medarbejdere og investorer udvikler og producerer vi løsninger, der hjælper vores kunder og samfund med at lykkes.

 

Vi får vores kunder til at lykkes

Vi giver vores kunder forretningskritiske løsninger, projektleverancer og vedligeholdelsestjenester og udvikler vores egne softwareprodukter og -tjenester. Vi har mere end 1500 kunder i den kommercielle, offentlige og tredje sektor i Finland, Sverige, Danmark og Norge. Vores solide kundebase med visionære nøglekunder understøtter den løbende udvikling af vores produkter og tjenester og danner basis for fremtidig vækst. Vores løsninger har tiltrukket stor interesse i alle de nordiske lande.

 

Vores eksperter garanterer kvalitet

Vores styrke ligger i vores højt kompetente og motiverede medarbejdere. Vores medarbejdere ønsker at drive organisationen i samme retning og finde nye måder at innovere løsninger på, forbedre kundetilfredsheden, arbejde mere effektivt og øge produktiviteten. Vi er cirka 600 entusiastiske og motiverede fagfolk i Finland, Sverige, Danmark og Norge, som er forenede med ønsket om at arbejde i toppen med innovation og ny teknologi. Vi er stolte af vores højt kompetente fagfolk og investerer stærkt i kompetenceudvikling. Vores medarbejdere opretholder og forbedrer deres faglige færdigheder ved at erhverve teknologiske kvalifikationer, som Microsoft Certified Professional Certificates. Det høje niveau af ekspertise stammer fra mere end 1600 individuelle Microsoft-certifikater i vores organisation.

 

Virksomheden i tal

Vores nettoomsætning i 2017 var på 66,1 mio. EUR. Den femårige vækst i nettoomsætningen i 2013-2017 var gennemsnitligt 20,2 pct. Pr. År (CAGR), og EBITDA udgjorde 7,5 pct af nettoomsætningen i 2013-2017. De langsigtede mål, der er specificeret i vores strategi, er at opnå en årlig vækst på omkring 20 procent, hovedsageligt gennem organisk vækst og en driftsmargin (EBITDA) på omkring 20 procent i forhold til nettoomsætningen samt at opretholde et positivt cash flow og sikre en solid finansiel position i alle situationer. Innofactor Plc-aktier er noteret på hovedlisten af Nasdaq Helsinki Ltd. Innofactor har over 12.000 aktionærer.

Zobacz więcej światowej klasy rozwiązań dostosowanych do Twojej firmy

Chcesz zostać partnerem usługi Power BI?

Certyfikowani partnerzy są ważną częścią zespołu. Znajduj nowe możliwości biznesowe, nawiązuj kontakty i dziel się umiejętnościami oraz doświadczeniem członków swojego zespołu z użytkownikami usługi Power BI z całego świata.

Dowiedz się więcej