Web Sitesi

Daha fazla bilgi
0031355394490
erik.leene@kadenza.nl

Kadenza B.V.

Als Microsoft certified partner en Cloud Service provider helpt Kadenza je om de mogelijkheden van Microsoft Azure en Power BI optimaal te benutten. We beseffen dat tools alleen niet de oplossing zijn voor jouw probleem. Onze consultants hebben daarom ook kennis van jouw business en de uitdagingen waar je voor staat. Bovendien kunnen ze je helpen je organisatie zo in te richten dat data en data analyse echt een centrale rol krijgen in je bedrijf. Zodat je op ieder moment de juiste beslissingen neemt en voortdurend op voorsprong staat.

Wil je (nog) niet volledig naar de cloud? Dan kies je eenvoudig voor een hybride oplossing. Een deel van je data lokaal en een deel in Azure. Of al je data lokaal, maar Power BI uit de cloud. Het kan allemaal. Ons team van Microsoft-experts helpt je graag bij het maken van die keuzes en de migratie of implementatie van je analytics oplossingen.

Welke componenten gebruik je voor het aansluiten van je systemen op het Azure platform? Wanneer gebruik je Data Factory, Logic Apps of Data Lake Analytics? En hoe integreer je data uit verschillende bronnen op een slimme manier? Gebruik je alleen SQL Data warehouse of ook Data Lake Store en Stored Procedures? Deze vragen zijn niet eenduidig te beantwoorden, maar hangen sterk af van je situatie. Kadenza ondersteunt je om de AZURE en Power BI-referentiearchitectuur op de beste manier te implementeren in de Azure cloud.

İşiniz için özelleştirilmiş birinci sınıf çözümlere göz atın

Power BI İş Ortağı olmak mı istiyorsunuz?

Onaylı iş ortakları ekibin önemli bir parçasıdır! Yeni iş fırsatları yakalayın, bağlantılar kurun, şirketinizin yeteneklerini ve deneyimini dünya çapındaki Power BI kullanıcılarıyla paylaşın.

Daha fazla bilgi